Šioje Privatumo politikoje nurodome, kaip mes tvarkome Jūsų asmens duomenis (pavyzdžiui, kaip renkame, naudojame, atskleidžiame, saugojame bei apsaugome Jūsų asmens duomenis). Taip pat, pateikiame informaciją apie Jūsų, kaip duomenų subjekto, teises. Lietuvos krūties vėžio asociacija yra duomenų valdytojas ir yra atsakingas už Jūsų asmeninės informacijos rinkimą, naudojimą, atskleidimą, saugojimą bei apsaugą pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą, vidaus politiką ir taisykles, bei taikomus nacionalinius teisės aktus.

Duomenų valdytojo tapatybė ir kontaktiniai duomenys

Lietuvos krūties vėžio asociacija , H. Manto g. 84 K4, Klaipėda.

Su mumis galite susisiekti:
E. paštu: info@ltkva.lt
Telefonu: +370 622 70009

Asmens duomenų kategorijos

Mes tvarkome šių kategorijų Jūsų asmens duomenis:

Kaip mes jauname Jūsų duomenis?

Kiek laiko mes saugome Jūsų duomenis?

Mes turime teisę bei teisės aktais nustatytą pareigą kaupti visus Jūsų mums pateiktus duomenis. Mes kaupiame Jūsų informaciją, kurios duomenis saugome ne ilgiau nei 2 metus po to kai jūs nebeatliekate jokių aktyvių veiksmų sistemoje. Kai mes duomenis saugome kitu konkrečiu tikslu, duomenų saugojimo laikotarpis nurodomas prie konkretaus tikslo skyriuje kaip mes naudojame Jūsų duomenis. Gavus Jūsų sutikimą, galime sutarti ir dėl kitokio saugojimo laikotarpio.


Kam mes atskleidžiame Jūsų duomenis?

Mes atskleidžiame Jūsų duomenis tik tiek, kiek tai yra būtina, bei tokia forma, kokia reikalinga norint pasiekti tikslus, įvardytus šioje Privatumo politikoje. Duomenys atskleidžiami tik tiems partneriams, su kuriais esame pasirašę sutartis, apsaugančias Jūsų teises bei laisves, susijusias su Jūsų asmens duomenų apsauga. Kai kuriais atvejais mes turime teisę pareigą atskleisti Jūsų duomenis valdžios institucijomis (pvz. tyrimo įstaigoms, mokesčių administratoriams, Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, Lietuvos bankui), tačiau tik laikantis nustatytų teisinių įsipareigojimų.

Kur mes apdorojame Jūsų duomenis?

Kad galėtume vykdyti savo veiklą, Jūsų asmens duomenis turime tvarkyti pagal šioje Privatumo politikoje nurodytas sąlygas. Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis ES bei kitose šalyse. Jei mūsų paslaugų teikėjai tvarkys Jūsų asmens duomenis šalyse, kuriose neužtikrinama pakankama Jūsų teisių apsauga, mes atidžiai įvertinsime visas aplinkybes ir imsimės atitinkamų priemonių, kad Jūsų teisės į tinkamą asmens duomenų tvarkymą nebūtų pažeistos. Mes užtikrinsime, kad būtų sudarytos sąlygos Jums naudotis savo teisėmis bei veiksmingomis teisių gynimo priemonėmis.

Kaip mes naudojame Jūsų duomenis?

Jūsų teisės

Jūs turite teisę pateikti prašymą dėl Jūsų duomenų tvarkymo: Lietuvos krūties vėžio asociacija , H. Manto g. 84 K4, Klaipėda.

Su mumis galite susisiekti:
El. paštu: info@ltkva.lt
Telefonu: +370 622 70009

Jūsų prašymai išnagrinėjami per vieną mėnesį.

Slapukai

Interneto svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į trečiųjų šalių interneto svetaines, produktus ir paslaugas, taip pat socialinių tinklų plėtinius (pvz., socialinio tinklo „Facebook“ papildinius). Trečiųjų šalių paslaugoms ar taikomosioms programoms, pateikiamoms Ltkva.lt svetainėje, taikoma atitinkamos trečiosios šalies privatumo pranešimas. Mes raginame Jus susipažinti su tokių trečiųjų šalių taikoma privatumo apsaugos nuostatomis.